четвъртък, 14 април 2011 г.

Тук ще намерите информация за Хотели в Хисар, с адреси и контакти, снимки, подробно описание и актуални оферти. Възможност за on-line резервации.

През двата почивни дни в хигиенизирането на София са се включили общо 43 000 души, които са изчистили 20 654 декара площи, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

В неделя са извозени още 1279 куб. м едрогабаритни отпадъци и са засадени 129 дървета в районите "Панчарево", "Нови Искър", "Красно село", "Младост" и "Люлин".

Почистване в зелените площи са извършвали екипи на фирмите-оператори, ангажирани с поддържането на чистотата на столицата.

1564 души са работили по почистването на различни участъци пред домовете и офисите си.

Инициативата "Да изчистим София за един ден" - част от пролетното почистване на града, ще продължи до 24 април.

Източник:dariknews.bg
Почти 3000 тона боклуци са събрани в София при акцията по пролетното почистване през уикенда, съобщиха за „Монитор” от „Московска” 33. Заради това фирмите по чистотата не могли да смогнат с извозването му.

По последни данни всеки ден в столицата се събират по 700-800 тона битови отпадъци. По време на голямото чистене само в събота бяха събрани около 950 тона отпадъци. В акцията през уикенда се включиха над 43 хил. души.

Пролетното почистване в София продължава, като на 16 април се организира почистването на западната порта на Сердика. В същия ден ще има оборка и в гробищата.

Междувременно от Столичната община обявиха, че отрязаните клони ще се мелят и ще стават на строителен материал. В „Младост” купчините клони се поставят в специална машина, която ги мели и прави на талашит. От събрания материал ще се правят палети и плоскости.

Източник:monitor.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар