четвъртък, 4 август 2011 г.

Нови павилиони на летище София

Летище София ще предложи нови възможности за приятно и полезно прекарване на времето, докато пътниците чакат самолета си.
Предстои отдаване на търговските площи под наем и разкриване на нови магазини, кафенета и други атрактивни обекти в залите на "Заминаващи" и "Пристигащи", както и във фоайето. Това заяви за "Стандарт" изпълнителният директор на летището Веселин Пейков.

Ще бъде обявена обществена поръчка, чрез която ще бъде възложено на фирма да разработи архитектурния проект за магазините. След това ръководството на летището ще прецени дали ще ги изградим с наши средства или наемателите сами ще ги изграждат по утвърдения вече проект, обясни Пейков.

Ще бъдат създадени и 4 нови изхода към пистите, освен съществуващите вече 4. Така изчакването на излитащи и кацащи пътници ще се съкрати, а портът ще може да обслужва много повече самолети едновременно. На новите изходи ще бъдат създадени нови търговски площи и кафенета, за да може пътниците, които ги ползват, да бъдат обслужени много по-добре и комфортно, е категоричен Веселин Пейков.

4 август 2011 / News.dir.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар